virtuális asszisztensek és szövegírónk

Csapat referenciák

Nézd meg, mit mondanak ügyfeleink

virtuális asszisztensek

"Zitát nagy szeretettel ajánlom azoknak a vállalkozóknak, akik lelkiismeretes, gyors és rugalmas segítséget szeretnének cégük adminisztratív feladataiban. Legyen az egy szerződés előkészítése, számlázás vagy egy táblázat összeállítása, hivatali ügyintézés, rá számíthatsz, hogy időben és pontosan elkészíti, amire szükséged van!"

Tulipán Anna, Business Support Plus Kft.

"Weboldalunk elkészítésében - szerkesztésében nagy segítséget kaptunk - a tökéletes kidolgozás- pontos - átláthatóságon keresztül - a design figyelembe vételével. Így könnyebben népszerűsíthetjük a vendégeink felé a Golden Bridge Home Tóparti házunkat. Jó látni és érezni a vendégek elégedett mosolyát." János

www.goldenbridgehome.hu


szövegírás 

"Mónika magazinunknál igazán megmutatta, hogy számtalan témában és stílusban kiválóan ír, legyen az szakmai cikk, színes informális anyag, interjú. Alaposan felkészül, kutat, elemez, rendszerez, pontos, megbízható és olyan kerek, közérthető, érdekes formában adja közre az írott anyag tartalmát, mely odaköti az olvasót az utolsó betűig. Örülök, hogy együtt dolgozunk és csapatunkat erősíti. Bátran ajánlom, hogy Mónikát bízzák meg."

Czeczon István, Csak Pozitívan Magazin

Alapító, tulajdonos, főszerkesztő              


Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

"Segítünk, hogy online léted létrejöjjön."