Szöveges tartalomra van szükséged, de nem megy, nincs hozzá ötleted, motivációd, vagy időd?

Szövegírást vállalok több területen, illetve helyesírás és nyelvhelyesség ellenőrzést is

Feladatodat gyakorlottan, rutinosan gyorsabb tempóban készítem el számodra!

KERESS FEL TELEFONON DÉLELŐTTÖNKÉNT, AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ DÍJMENTES!

06 20 610 9544


Kedves Érdeklődő!

Veres Mónika vagyok, fő tevékenységemként szövegírással foglalkozom.

A marketing jellegű online kommunikáció mellett más, bemutató, vagy oktató jellegű hasznos tartalmakat, terveket is készítek.

Elsődleges feladatomnak azt tekintem, hogy összekötő kapocs legyek a megbízóm és célcsoportja, olvasói között. Szöveges tartalmaidat, mondanivalódat akkor tudod megfelelően átadni, célba juttatni, ha az olvasó közönséged számára is érthető stílusban van megfogalmazva, tálalva. Egy szakmai bejegyzésnek is sok esetben közérthető formában kell megjelennie. 

Ebben segítek neked.

Ehhez két oldalról is segítséget kapok: az eddigi tapasztalataimból és abból, hogy kívülálló személyként én, mint olvasó tudok más perspektívából tekinteni az adott mondanivalóra.

A Facebookon és LinkedInen történő bejegyzések elkészítése mindennapos feladataim közé tartoznak, emellett hírlevél szöveget is készítek és egyéb, egyéni szöveges dokumentumokat. Számomra az egyik favorit a magazincikk írás.

Rendkívül érdeklődő személyem által a nem mindennapi vállalkozások, tevékenységek szöveges tartalmainak megírása kifejezetten inspirálóan hat rám, ezért ne habozz, ha speciális területre keresel szövegírót!

Végzettségemet tekintve zöldség-dísznövény szakirányos kertészmérnök vagyok, kereskedő-boltvezető képzéssel, illetve marketing szövegírói kurzuson is részt vettem, melyet a szövegíráshoz alkalmazok, ha szükséges. Korábban virtuális asszisztensként dolgoztam.

Milyen munkákat készítek el neked?

Kérhetsz tőlem Facebook és LinkedIn bejegyzéseket szöveggel, képekkel, videóval. Megírom hírlevél szövegeidet, bemutatkozó anyagaidat és kreatív képszerkesztésben is napi szinten dolgozom, ha plakátra, vagy kisebb molinóra van szükséged.

Milyen témákban írok szöveget?

Mindig nagyon örülök egy új területnek, a munkámban ez motivál leginkább, hiszen a szabadidőmben is sokat olvasok és informálódok. Kíváncsian várom a te szakterületedet is! Ha már van gyakorlatom hasonlóban, az előnyös lehet, ha pedig még új számomra, akkor lelkesen fogok hozzá!

Hogyan kommunikálok a szövegekkel?

Fontosnak tartom megismerni a te kommunikációs stílusodat, hiszen így tudom hitelesen helyetted átvenni, vagy elkezdeni ezt a folyamatot. Tiszteletben tartom a kifejezésmódodat és azt, ha ezzel kapcsolatosan egyéni kérésed van. Ha jó tippem van, azt megosztom veled.

Minden szöveget szeretek kerek egészként látni, amelynek igyekszem egy középpontot adni, például egy érdekes infó vagy sztori által.

Facebook bejegyzések

Légy jelen a Facebookon te is! Szöveges posztokat készítek számodra saját fotóiddal, videóiddal, általam szerkesztett képekkel és videókkal. Történeteket hozok létre és hosszabb leírásokat.

LinkedIn bejegyzések

Ha tevékenységedet kifejezetten szakmai körökben szeretnéd bemutatni, akkor te is egyik kedvenc oldalamat választottad! 

Információt adó, bemutató, edukáló tartalmú hosszabban kidolgozott bejegyzéseiddel megmutathatod magad a LinkedInen, közben ügyfeleket, érdeklődőket, üzleti kapcsolatokat szerezhetsz.

Hírlevél szövegek

A folyamatos kapcsolattartás egyik közvetlen módja a hírlevél küldés, melynek mint egy magazin cikknek, mindig érdekesnek, informálónak, hasznosnak kell lennie, miközben érdeklődőidet a saját tevékenységed irányába, honlapodra, közösségi oldaladra tudod vele terelni.

Bemutatkozó anyagok

Elképzeléstől függően számtalan kivitelezési módja lehet stílusban, formában, kommunikációban. Te milyennek képzelted el? Ötlet hiányában is számíthatsz rám, segítek és megvalósítjuk!

Plakátok, szerkesztett képek

Rendezvény, tanfolyam szervezéshez, bármilyen alkalomhoz, vagy termékek bemutatásához nagyszerű megoldás a színes és motiváló plakát megosztása közösségi oldaladon, de e-mailben is elküldheted, sőt, ki is nyomtathatod!

Ajánlások

"Mónikával 4 hónapja kezdtük el a közös munkát, és nagyon jól döntöttem mikor őt választottam. Írásai mindig alaposan kidolgozottak, pontosan megfelelnek a támasztott elvárásoknak. Munkáját mindig a kérésnek megfelelően és határidőre teljesíti, nem kezd magánakciókba, ugyanakkor rendkívül proaktív, rengeteg tanácsával mindig arra törekszik, hogy az ügyfele még sikeresebb, eredményesebb legyen.

Ötleteit nem tolakodó módon, hanem mindig nagyon udvariasan, teljes mértékben az ügyfél érdekeit szem előtt tartva kommunikálja, a döntést természetesen az ügyfélre bízva. Munkáját a továbbiakban a döntésnek megfelelően a tőle megszokott alapossággal végzi."

Tímea

ELÉRHETŐSÉGEIM

Veres Mónika

06 20 610 9544 Délelőttönként